Stratovarius, Nightwish, Judas Priest, Apocalyptica, Abba, hard-rockowe covery różnych rzeczy i do piwa ... Heino Hannelore (sam nie mogłem w to uwierzyć ale po Oktoberfeście (Wiesn) z Heino zmieniłem zdanie)
Gusta mi sie nie zmieniaja i od zawsze uwielbiam wszystko co z rocko-pochodne. Najwiecej mam plyt (oryginalnych :!: ) Nine Inch Nails, Marilyn Manson, TOOL, w dalszej kolejnosci A Perfect Circle, The Smushing Pumkpins. Metallica, Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jem, ogolnie tego typu muza, wlaczajac metal itp. Wiadomo na imprezie nie da sie sluchac takiej muzyki, przynajmniej nie na kazdej wiec rozne dance i electro tez goszcza czesto np. w aucie.
2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Mamy temat o muzyce więc aby nie zakładać kolejnego tematu związanego z muzyką napisałem tutaj.
A mianowicie mam pytanie odnośnie kawałka "ona dla mnie tańczy" zespołu Weekend.
Moim zdaniem bardzo fajna piosenka wpadająca w ucho. Inne kawałki również.Ale co najważniejsze jest po Polsku. Co niektórym bardzo nie pasuje bo co polskie to be i od razu disco polo. Wolą piosenki cudze po angielsku bez ładu ani składu.
Ta piosenka ma już prawie 40mln. wyświetleń i jest na 17 miejscu listy youtube, ponoć to jedyna polska piosenka ,która znalazła się w pierwszej 100.
Mi się podoba zarówno wersja oryginalna jak i przeróbki,ale pogratulować dla Cezika fajnie mu to wyszło
Tutaj zobaczcie jeszcze remix z Sobotą http://www.youtube.com/watch?v=Fk1OUk5Ftb8
Komentarz